Amazon

hermitmonsterkiller.blogspot.com

onsdag, september 21, 2005

Dags för längre format.:-)

Jag kände mig lite på efterkälken när jag var på Fantastisk Film Festival med min superambitiösa 22 min Vietnam 1969, samtidigt som jag fick se kollegor och vänner som gjort sina egna indie-nollbudget långfilmer och fått dvd distribution.

Jag är jättenöjd med mottagandet för Vietnam 1969, men att få ut en kortfilm är så mycket mer arbete. Ingen vill distribuera det, man får distribuera själv. Jag måste jobba arslet av mig att få ut den på festivaler. Alla blir imponerade, jag vinner biobiljetter.

Vietnam 1969 är kort.. ingen riktig film. Det sägs att kortfilmer har en levnadstid på 2 år, sen vill inga festivaler visa dem längre, jag vill att Vietnam ska ha en längre levnadstid. Därför ska jag satsa helhjärtat på att Vietnam blir långfilm.

Jag skriver på en ny helt annan långfilm, som inte utspelar sig i Vietnam, men har många likheter. Som jag hoppas på ska bli lika underhållande, välgjord och minst lika ambitiös som Vietnam. Hittils har det gått bra med skrivandet. Kommer bli en schysst film med mycket gore, våld och action!:-)


Besök gärna prouducenten Anders Hasselroths site, vårat produktionsbolag: www.greatworldnetwork.com

Skicka en kommentar