Amazon

hermitmonsterkiller.blogspot.com

onsdag, maj 29, 2013

GRÄNSFALL med Ronny Broo och Teddy Berg episod 1-4Har ni hört om det tredje världskriget mot raggarna från Torsby? Träffat Ronnys cirkus katt, käkat fiskpinne i korvbröd eller sett norsken Teddy Berg för full. Eller hört talas om Ronny Broos tama jord ekorre. Om inte så borde ni inte missa Gränsfall med Ronny Broo och Teddy Berg en humorserie på youtube som utspelar sig i värmland.

Gränsfall är en serie baserad på karaktärer från kommande långfilmen Den gamle och monstret. karaktären Teddy Berg spelas av Henrik Sjöman och skapad av Fred Anderson. Ronny Broo är också en del av den gamle och monstret skapad och spelad av Ola Paulakoski. med Tommy Baso Nordin, Gustaf Karlsson och Henrik Sjöman.

ronnybroo.blogspot.com

dengamleochmonstret.se

Alla fyra episoder finns samlade här nedan.

episod 1

episod 2 spa

Teddy vaknar upp till synes ensam hemma hos Ronny. Vart håller Ronny hus?
 

episod 3 grillfesten

Ronny Broo och Teddy Berg är vid töckentjärn på grillfest, de har bjudit med sig vincent. Bara inte Teddy blir för full nu igen.

 

episod 4 presidenten

Ronny Broo har fått för sig att undervisa sina vänner om mordet på John F Kennedy. Han skickar ut Teddy i skogen, någon måste agera sniper alltså prickskydd hålla i luftgevär. Men något oväntat hände

  kanal trailer 02

  http://www.youtube.com/user/ronnybroo

 Bakomfilm episod 2.
 
Skicka en kommentar